Els treballadors de l'EMD de Valldoreix fan aturada a la feina per l'inici del judici

L'ANC va animar a fer una aturada a les feines, a les 12 h, per protestar contra el judici als presos polítics, i l'EMD de Valldoreix s'hi ha sumat

Els treballadors de l'EMD de Valldoreix s'han sumat a l'aturada a les feines, impulsada per l'ANC arreu del país, com a mostra de suport als presos polítics i de rebuig al judici del procés, que ha començat aquest dimarts 12 de febrer. Així, treballadors i responsables polítics de l'EMD s'han concentrat a les 12 h, davant de l'edifici consistorial.

A banda de l'aturada, el president de l'EMD, Josep Puig, ha llegit un manifest: "Avui és un dia molt trist per Catalunya, un dia obscur on ens endinsem a les èpoques més fosques del franquisme", iniciava el manifest. "Espanya actua com una tirania on, de forma continuada, violenta les pròpies Lleis amb l'engany i la manipulació; on elimina, sense miraments i de forma reiterada, l'oposició política, el pensament divergent, la lliure expressió de les persones, el dret d'associació i de protesta", prosseguia. Per últim, un missatge de suport per als presos polítics: "Des de cada poble, des de cada racó de Catalunya, us volem dir que us tenim presents avui i cada dia que duri el judici. Estem amb vosaltres. Que el nostre escalf us acompanyi".

El manifest de l'EMD de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem