L'EMD de Valldoreix, preocupada per la situació econòmica de l'Ajuntament

El govern valldoreixenc està pendent d'una resposta per part de l'Ajuntament pel que fa als pressupostos municipals

L’EMD de Valldoreix ha presentat uns pressupostos provisionals de 9.558.994 € pel 2023. El caràcter provisional, segons ha explicat la vocal d’Economia Lluïsa Muñoz, és conseqüència de la falta de resposta per part de l’Ajuntament de Sant Cugat de quins seran els ingressos mensuals. “Hem fet una previsió dels diners que rebrem cada mes de l’Ajuntament, ens agradaria saber alguna cosa; si a ells els hi han baixat els ingressos, a nosaltres també”. L'aprovació del pressupost tindrà lloc aquest dijous durant la Junta de Veïns de l'EMD.

Lluïsa Muñoz, vocal d'Economia: "Ens agradaria saber alguna cosa; si a ells els hi han baixat els ingressos, a nosaltres també"

Davant la incertesa i la pròrroga de l'Ajuntament, des del govern de Valldoreix han utilitzat de guia el pressupost de l'any anterior. La vocal ha declarat que mentrestant faran ús del romanent del qual disposa l'EMD per fer les inversions que tenien previstes. "És molt important per qualsevol poble tenir un pressupost definit, és una manera que la gent del poble pugui visibilitzar en què es gasten els seus diners".

Més info: Ingla (alcaldessa): "No hi haurà pressupost abans d’acabar el mandat”

Part del pressupost aniria destinat a l'asfaltatge de carrers; clavegueram i il·luminació; urbanització de la carretera de La Floresta-Sant Cugat i incorporació d'un carril bici; millora del pàrquing de Can Cadena, entre d'altres.

Pel que fa a l'abstenció de Ciutadans i el seu acord sobre els pressupostos amb el govern valldoreixenc de Junts, Lluïsa Muñoz ha compartit que més enllà de grups polítics el seu principal objectiu és facilitar el benestar de la gent del poble. També ha valorat com "acceptables" i "bones per la ciutadania" algunes de les propostes del partit taronja i, per altra banda, també ha comentat que "algunes no es podran fer ara i no s'incorporaran, però s'aplicarien amb modificacions pressupostàries".

Més info: Ciutadans anuncia un acord amb Junts pel pressupost de Valldoreix

Muñoz també ha volgut recordar el tema històric de l'encallament en la urbanització de l’avinguda del Baixador: “És una quantitat de diners important, vam quedar amb l’Ajuntament que ens farien un avançament de diners i nosaltres aniríem pagant cada mes. L’alcaldessa ens ha donat el seu compromís”.

Més info: Valldoreix aprova el projecte d'urbanització del Baixador

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem