En Comú s'enorgulleix d'una campanya "realista" i espera governar amb Cortés a Valldoreix

En Comú Podem ha celebrat el final de campanya al Casalet de Valldoreix per consolidar sinergies amb l'EMD i fer un balanç final

"En campanya no s'han de fer grans promeses i enganyar a la gent, si després no saps si ho podràs complir" va declarar l'alcaldable d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, orgullós d'haver fet una campanya "realista". El partit lila considera que aquests dies de campanya han servit per situar-los i recalcar aspectes que per ells són prioritats i no s'han tractat prou, com la salut mental, el racisme o la precarietat. "Ha estat un govern diferent, però no suficient" va exposar Gutiérrez en declaracions al TOT, aquest dijous, 25 de maig.

Més info: Gutiérrez (En Comú): "Som l'única força d'esquerra que no ha governat i ens ho mereixem"

Més info: En Comú Podem posa el focus en l'atenció primària i la salut mental

L'acte final de campanya ha tingut lloc al Casalet de Valldoreix per consolidar sinergies amb l'entitat municipal descentralitzada: "Hem fet el final a Valldoreix perquè també és important guanyar aquí, és important que estiguem a l'Ajuntament, però també que estiguem a la Junta de Veïns de l'EMD". L'alcaldable va expressar el seu desig de "conformar la majoria d'esquerres amb Juanjo Cortés" i així canviar les dinàmiques de l'EMD, considerant que a Valldoreix ha liderat "un govern que no escolta i no treballa conjuntament amb la ciutadania".

Ramon Gutiérrez s'ha mostrat positiu amb els resultats d'aquest diumenge, 28 de maig, i considera que tindran els regidors suficients "per ser decisius en el govern municipal": "Creiem que diumenge les coses ens aniran bé perquè la gent està esperant que hi siguem, és el que hem detectat a les paradetes i als diferents actes, som la força útil que farem possible un govern d'esquerres més que cap altra força política".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem