ERC i les JERC acusen el govern de no creure en el projecte de la sala polivalent

La construcció d'una sala polivalent amb espai per a concerts era una de les propostes del grup ERC-MES aprovada en el pacte d'estabilitat pressupostària que el grup havia signat amb el PDeCAT

ERC i les JERC critiquen la "manca de compromís del govern" amb l'espai polivalent amb sala de concerts, després que l'Ajuntament anunciés aquesta setmana que la meitat de la partida pressupostària dedicada al projecte es destinaria a la construcció de l'escola La Mirada

Èric Gómez, regidor d'ERC-MES i JERC ha valorat que aquesta proposta "evidencia que el govern no s'ha cregut mai el projecte". Gómez ha explicat que des del grup republicà "no qüestiona la necessitat de la 12a escola", però al·lega que "és molt greu que aquest avançament s'hagi de fer en detriment de l'espai polivalent, i que s'hagi de retallar un 50% la partida d'un equipament que fa 12 anys que espera".  

En la darrera comissió informativa d'Economia i Hisenda, celebrada aquesta setmana, el tinent d'alcalde d'Hisenda Damià Calvet va anunciar que la meitat de la partida dedicada inicialment a la construcció de la sala (500.000 euros) es destinarà a fer un avançament de diners per engegar la construcció de la 12a escola pública de la ciutat, que ha d'anar a càrrec de la Generalitat. Per la seva banda, Carmela Fortuny, tinent d'alcalde de Cultura, ha anunciat que el projecte es realitzarà durant aquest mandat, però no el 2017. 

El grup d'ERC-MES ha criticat el fet que el govern hagi actuat  "sense buscar el consens", i lamenta que no s'hagi constituït cap comissió de gestió amb el teixit associatiu per abordar l'execució del projecte.

El projecte de la sala polivalent

La sala polivalent s'havia de construir darrere el Teatre-Auditori, al parc de l'Arborètum FOTO: Google Maps

La proposta presentada pel grup d'ERC-MES era la creació d'un espai polivalent amb sala de concerts i bucs d'assaig, gestionada amb la participació de les entitats i bandes locals. El grup republicà havia arribat a un acord amb el govern d'ubicar-la darrere el Teatre-Auditori, al parc de l'Arborètum. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem