La Sala Polivalent podria ubicar-se darrere el Teatre-Auditori

Així ho ha explicat Èric Gómez (ERC) durant la roda de premsa de balanç del primer any de mandat a Sant Cugat

L'esperada Sala Polivalent de Sant Cugat, que també ha de ser sala de concerts i incloure bucs d'assaig, serà una realitat abans d'acabar el mandat. A més, s'estudia com a ubicació els terrenys que hi ha al darrere del Teatre-Auditori.

Així ho ha explicat Èric Gómez (ERC) durant la roda de premsa de balanç del primer any de mandat que ha fet la formació aquest divendres, 22 de juliol.

"S'estan fent passes endavant perquè sigui una realitat, i en l'àmbit pressupostari hi ha la partida per fer-ho realitat", ha explicat. Actualment, s'està estudiant la seva ubicació. Gómez ha explicat que "es demanava el Parc de Ramon Barnils, però es va cloure que era un bon espai per a la nova biblioteca, i per tant, s'estudia la seva ubicació darrere el Teatre-Auditori".

Amb tot, no és definitiu. S'està estudiant la seva viabilitat. "El que no volem és que s'ubiqui a Can Solà, perquè ha de ser un lloc prou cèntric per arribar-hi a peu", ha aclarit. "És important, com a projecte de ciutat que és, que es trobi el consens per a la seva ubicació", ha remarcat.

Gómez i Ingla en un moment de la roda de premsa de balanç del mandat  FOTO: C. Caballé

Més informació
 
Comentaris

Destaquem