ERC i MES revaliden l'acord electoral a Sant Cugat

Ambdues formacions valoren molt positivament l'experiència dels últims quatre anys

Esquerra Republicana de Catalunya i Moviment d'Esquerres a Sant Cugat del Vallès han revalidat l'acord electoral que ja van subscriure en el passat mandat. Així ho han fet valorant "molt positivament" els darrers quatre anys de coalició, tal com ha subratllat Oriol Cisteró, president d'ERC.

Per Ferran Villaseñor, representant de MES i actual regidor a l'Ajuntament, és un acord "previsible", el que segons Villaseñor "és positiu, ja que vol dir que ha funcionat molt bé". En aquest sentit, ha destacat que des de MES s'han valorat tres elements a l'hora de renovar l'acord: "en quatre anys hem tingut un funcionament excel·lent; hi ha relació d'amistat i treball conjunt; i per programàtica i model de ciutat".

Villaseñor i Cisteró en el moment de la signatura de l'acord. FOTO: C.Caballé

Villaseñor i Cisteró en el moment de la signatura de l'acord. FOTO: C.Caballé

L'acord s'ha signat aquest dilluns, 4 de març, i la llista es coneixerà ben aviat, tal com ha subratllat Mireia Ingla, portaveu municipal de la formació, després que sigui decidida i validada per les assemblees d'ambdues formacions. Una llista, ha avançat, que serà "molt diversa i transversal, amb noms de ciutat, i treballada conjuntament".

Més info: Ingla es presenta com alcaldable per "un Sant Cugat inclusiu" i amb el suport de Romeva

Per Ingla, "com a candidata, és un honor encapçalar aquesta coalició, després de l'excel·lent experiència, ja que ha estat un treball fàcil, per entendre'ns i tenir una estratègia comuna". "Estic convençuda que ho seguirà sent, i encara més, perquè l'experiència és un grau", ha afegit.

Més info: Romeva tancarà la llista d'ERC per a les municipals apostant per "una ciutat republicana"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem