ERC-MES aposta per donar més poder de decisió als Consells de Barri

ERC-MES fa públiques les seves propostes per La Floresta i aposta per dotar el Consell de Barri de poder real de decisió

ERC-MES aposta per dotar de més capacitat de gestió i decisió als Consells de Barri de Sant Cugat. En un acte electoral celebrat a La Floresta aquest diumenge 19 de maig, l''alcaldable Mireia Ingla va afirmar que "un dels eixos essencials" del seu programa "és la lluita per la cohesió social i per superar els desequilibris territorials".  Així, proposen l’existència d’un regidor de descentralització i preveure la possibilitat que els consells disposin de capacitat de decisió real, assumeixin competències descentralitzades de l’Ajuntament i es puguin dotar de personal i pressupost per poder-les gestionar.

"És l’hora de revertir el dèficit històric en equipaments, manteniment i serveis, i això passa per implementar un nou model de gestió i govern que possibiliti que la ciutadania dels barris, en aquest cas de la Floresta, sigui la protagonista del seu futur", va exposar el número 2 de la candidatura republicana, Francesc Duch.

Pel que fa a La Floresta, ERC-MES aposta per arranjar els camins escolars, fomentar noves centralitats a la plaça del Centre, fer una rehabilitació integral del pavelló
poliesportiu i la implantació d’una residència o centre de dia per a la gent gran.

Sobre la possibilitat de convertir-se en una EMD, la candidatura independentista obre la porta a aquesta possibilitat, tot i que consideren que és més prioritar la descentralització real i dotar de més competències el Consell de Barri més que la denominació. "Això ho haurà de decidir el veïnat a través d’una consulta"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem