ERC-MES demana la creació d'un consell editorial tècnic de la revista municipal

Des del partit consideren que cal reforçar la participació, el pluralisme i l'objectivitat, independentment de qui tingui responsabilitats de govern

ERC-MES presentarà una moció al Ple municipal per suggerir la creació d'un consell editorial tècnic de la revista municipal, que després d'un temps d'inactivitat, l'Ajuntament torna a publicar i enviar a totes les llars. La moció demana que es formalitzi la creació d'aquest consell en un termini màxim de quatre mesos i, en qualsevol cas, abans del lliurament de la pròxima edició de la revista.

Segons ERC-MES, la comissió informativa de referència hauria d'elaborar una proposta que haurà de ser votada, i que es caracteritzi per la presència de professionals de l'àmbit de la comunicació, tant a proposta dels diferents grups municipals com professionals interns. Tanmateix, encomanaran al consell editorial la realització d'un llibre d'estil.

ERC-MES considera que cal reforçar la participació, el pluralisme i l'objectivitat independentment de qui tingui responsabilitats de govern. També afegeix que els mitjans de comunicació local de titularitat pública han de funcionar amb estructures organitzatives que garanteixin la tasca dels seus professionals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem