Dues persones dels plans d'ocupació faran tasques de manteniment a les Planes

La moció, presentada inicialment per ERC-MES, ha esdevingut institucional

El Ple municipal ha acordat aquest dilluns, 18 de juliol, destinar dues persones de la nova convocatòria dels plans d'ocupació municipals per dur a terme tasques de manteniment i neteja a les Planes, amb l'objectiu d'analitzar la capacitat executiva d'un equip d'aquestes característiques destinat íntegrament al barri. Es tracta d'una reivindicació veïnal que s'ha repetit insistentment en els darrers consells de barri.

La moció, presentada inicialment per ERC-MES, i que finalment ha esdevingut institucional, també acorda finalitzar l'estudi territorial de les tasques de la brigada per poder conjuntament analitzar a la comissió informativa de serveis urbans les possibilitats de millora del manteniment dels districtes.

La proposta ha estat ben acollida per l'Associació de Veïns de les Planes, que ha estat un dels grans defensors d'aquesta mesura: "S'encarregaran sobretot de la neteja de carrers i boscos, i també volíem que tinguessin nocions sobre manteniment per poder arreglar petites avaries i evitar haver de cridar a la Brigada", explica el seu president, Sergi Torres. Torres ha afegit també que una de les condicions que han posat és que aquestes dues persones contractades siguin de les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem