ERC-MES demana que l'Ajuntament costegi l'ordenança de sorolls, vibracions i olors

A més, els republicans es mostren en desacord amb la limitació de 12 activitats extraordinàries per any per les entitats

El grup d'ERC-MES ha volgut demanar canvis en l'ordenança municipal sobre soroll, vibracions i olors que afecta les entitats de Sant Cugat del Vallès, i que requereix posar un limitador o enregistrador de so en les activitats extraordinàries nocturnes d'aquestes associacions.



Si bé la formació no està en desacord en l'aplicació d'aquesta mesura, sí que demana al govern municipal que sigui aquest qui proporcioni aquests dispositius o financi a les entitats per poder aconseguir-los. Aquesta proposta s'ha dut a terme a través de les al·legacions a l'ordenança municipal que regula els sorolls a la ciutat.



'No oblidem la tasca de cohesió social i de poble que duen a terme les associacions amb aquests actes', apunten des del partit, i també rebutgen la limitació de 12 activitats extraordinàries per any a les entitats de Sant Cugat. També demanen la revisió del text de la mateixa ordenança per evitar un ús sexista i androcèntric de la llengua catalana en la seva redacció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem