ERC-MES demana implantar l'àrea verda d'aparcament al barri de Can Magí

Denuncia problemes d'aparcament en aquest barri de Sant Cugat

ERC-MES porta una moció pel pròxim ple municipal per demanar la implantació de l'àrea verda d'aparcament a Can Magí, per tal de millorar la mobilitat, la connexió amb la resta de la ciutat i solucionar els problemes d'estacionament a aquest barri de Sant Cugat. L'àrea verda contempla que els residents paguin una quota petita per aparcar i per la resta de vehicles sigui més car.

El grup municipal vol solucions ja que la mobilitat i el trànsit són "els principals problemes de la ciutat des de fa 15 anys". L'Ajuntament implantarà en els pròxims mesos l'àrea verda d'aparcament als barris de Torre Blanca, Eixample Sud, Monestir i Can Cabassa. Per això, demanen que també s'implanti una àrea verda al barri de Can Magí amb els mateixos termes i en el mateix termini. 

Una de les altres propostes  dels republicans és estudiar i implementar les actuacions necessàries per evitar que els vehicles circulin en contra direcció al carrer de Joan Amades, ja que aquest fet suposa un "important" risc per a la circulació.  

A més, amb la finalitat de millorar la mobilitat i la incorporació de vehicles demanen prohibir la circulació de camions a l'avinguda de les Roquetes. També pretenen millorar la xarxa d'autobusos urbans per "garantir l'accés dels vianants fins a l'estació d'FGC de Sant Joan", abans del setembre de 2018. 

L'avinguda de Can Roquetes de Sant Cugat, a Can Magí FOTO: Google Maps

Més informació
 
Comentaris

Destaquem