ERC-MES desaprova l'adjudicació de les obres de Can Quitèria

La coalició d'esquerres ha carregat contra l'equip de govern per "la manca de transparència en l'adjudicació" de les obres de la Masia de Can Quitèria

ERC-MES ha donat a conèixer la seva desaprovació amb la recent adjudicació de les obres de remodelació de la Masia de Can Quitèria, el futur centre Grau-Garrigsa d'Art Tèxtil. Segons la coalició d'esquerres l'equip de govern "ha adjudicat les obres en ple agost sense comunicar-ho a l'oposició a través de la comissió informativa pertinent".

Per això mateix, ERC-MES destaca que "des de la coalició entenem que obres d'aquesta magnitud requereixen una transparència ben clara, ja que parlem d'un dels edificis més emblemàtics del nucli urbà".

 

A més, ha afegit que "en els darrers mesos l'oposició ha tingut una manca d'informació pel que fa a aquest projecte i l'acord establert amb la família de Grau-Garriga. El govern de CiU no hauria de capitalitzar un projecte de ciutat com aquest sense per partícips l'oposició i el teixit associatiu".

 

Finalment la coalició ha remarcat la necessitat de posar fil a l'agulla amb el projecte de l'Hotel d'Entitats per donar resposta a totes aquelles associacions que pateixen mancances d'espai.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem