ERC presentarà una moció per a la millora dels parcs empresarials

El grup municipal santcugatenc ERC-MES ha registrat una moció per impulsar una millora dels parcs empresarials del municipi, que es debatrà en el Ple del mes de juny

ERC-MES ha registrat una moció que té a veure amb l'estat actual dels polígons industrials de Sant Cugat i que es debatrà en el Ple Municipal del mes de juny. La moció té per objectiu arribar a una sèrie d'acords que finalitzin amb la millora dels parcs empresarials de la ciutat. En aquest sentit, es desglossen 5 punts en els que s'explica la moció, i s'hi proposen fins a 6 punts d'acords.

La força política explica creu en "la necessitat de modernitzar, consolidar i millorar les zones de polígons industrials i l’oportunitat que suposa la possibilitat de ser susceptibles a incorporació pressupostària i d’inversió metropolitana". A més a més afegeix que "la mobilitat i l’aparcament són de les preocupacions més rellevants de la ciutadania santcugatenca, tal i com s’ha plasmat reiteradament a les diferents onades de l’Observatori Sociològic al llarg dels anys. Així mateix, el volum de cotxes i camions en activitat industrial exigeix d’una regulació molt precisa".

Per tal de fer realitat aquestes millores, la moció compta amb 6 punts d'acords, entre els que destaca la possibilitat de crear com a màxim a finals de setembre, una "mesa de treball dels sectors econòmics de la ciutat, on estiguin representats el govern local, els grups municipals, l’Associació d’empresaris de Sant Cugat, els representants designats pels diferents parcs empresarials de la ciutat, i la representació dels sindicats majoritaris, amb l’objectiu de dissenyar conjuntament els projectes de millora de polígons industrials susceptibles d’incorporació pressupostària i d’inversió metropolitana".

Aquesta moció serà presentada al Ple del mes de juny amb la finalitat de millorar els parcs empresarials de Sant Cugat.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem