Esther Madrona pren el relleu de Pere Soler i és alcaldessa accidental

Madrona, tinent d'alcaldia Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica, pren el relleu de Pere Soler i serà alcaldessa accidental fins al 13 d'agost

Esther Madrona és, des del dissabte 10 d'agost i fins al dimarts 13 del mateix mes (ambdós dies inclosos) alcaldessa accidental de Sant Cugat, després de prendre el relleu a Pere Soler, que ho ha estat des del 5 fins al 9 d'agost. Els alcaldes i alcaldesses accidentals - enguany n'hi haurà 5 - substitueixen en funcions a l'alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, mentre aquesta és de vacances.

Madrona debuta en la política municipal en aquest mandat amb ERC-MES, tot i formar part de la llista electoral de la formació republicana en les eleccions municipals del 2015. En el nou mandat, derivat de les municipals del maig del 2019, després de ser la número 3 de la llista electoral i amb el pacte entre el seu partit, el PSC i la CUP és la tinent d'alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica. En l'àmbit professional és tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. Actualment treballa a la Casa Orlandai, un centre cívic al barri de Sarrià de Barcelona que funciona a través de la gestió comunitària. Abans, però, va treballar a La Unió Santcugatenca, entitat de la qual va ocupar fins just després de les municipals la vicepresidència, i al TOT Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem