La Fiscalia recorre el tercer grau del santcugatenc Raül Romeva

El fiscal ha demanat la suspensió immediata d'aquest tercer grau

La Fiscalia de Barcelona ha recorregut davant del jutjat de vigilància penitenciària la recent classificació en tercer grau del santcugatenc Raül Romeva i de sis dels nou polítics independentistes presos.

Segons el ministeri públic, aquesta classificació, en alguns casos abans de complir una quarta part de la pena, i poc després de la classificació inicial en segon grau, pot crear certa "sensació d'impunitat".

Més info: La Generalitat concedeix el tercer grau a Raül Romeva

El fiscal, a més, ha demanat la suspensió immediata d'aquest tercer grau abans que es resolgui definitivament la qüestió. Després de vigilància penitenciària, la fiscalia o els presos podrien presentar recurs davant del tribunal sentenciador, en aquest cas el Suprem, com l'alt tribunal va establir la setmana passada.

El passat 14 juliol la Generalitat va concedir el tercer grau a Raül Romeva i a la resta de líders independentistes empresonats. Des d'aquell cap de setmana Romeva ha pogut sortir tots els caps de setmana de la presó.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem