Fortuny presenta el nou cartipàs amb una tinència d'alcaldia menys i 10 regidors

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha fet públic el nou cartipàs que s'aplicarà quan Mercè Conesa deixi l'acte de regidora

L'equip de Govern de Carmela Fortuny passarà a ser de 10 membres i tindrà 4 tinències d'alcaldia en lloc de cinc. Aquestes són les principals novetats del nou cartipàs municipal, presentat aquest divendres, 15 de juny, i que es començarà aplicar un cop Mercè Conesa deixi l'acte de regidora. Conesa renunciarà al seu lloc al plenari santcugatenc un cop hagi renunciat a ser presidenta de la Diputació, això serà en un ple el 25 de juny. 

Una altra de les novetats del cartipàs és que, el fins ara regidor d'Esport si Joventut, Eloi Rovira, passa ser tinent d'alcalde, assumint també la cartera de Promoció de la Ciutat, fins ara en mans de la ja alcaldessa Fortuny. L'altre punt és que, amb la marxa de Conesa, entrarà com a regidora Sílvia Solanelles que assumirà la regidoria de Cultura i de Promoció Econòmica que fins ara estaven en les mans de Fortuny i de Joana Barbany, respectivament. Cal recordar que Joana Barbany ha estat nomenada Secretària General de Polítiques Digitals a la Generalitat i que deixa la tinència d'alcaldia, però es queda al plenari municipal com a regidora d'Innovació i Govern Obert.

Càrrecs

Així, quedarà el govern municiapls repartit en cinc àrees.

Presidència, Entorn urbà, mobilitat i seguretat ciutadana (Cristina Paraira) amb la regidoria delegada d’Innovació i Govern obert (Joana Barbany);. 

Promoció de la Ciutat, esports i Joventut (Eloi Rovira), amb dues regidories delegades . Cultura, promoció econòmica i ocupació (Sílvia Solanellas) i Comerç (Mayte Pérez).

Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana (Joan Puigdomènech) amb la regidoria delegada d’economia i hisenda (Carles Brugarolas).

Polítiques de cicle de vida, progrés social i habitatge (Susanna Pellicer, que també assumeix la regidoria de cooperació), amb regidoria delegada d’educació, universitat, família, recursos humans i atenció ciutadana (Esther Salat).

Pel que fa al cost del nou organigrama municipal s'incrementarà un 20%,, segons ha explicat Fortuny, perquè tot i que hi ha una tinència d'alcaldia menys, i que Joana Barbany cobrarà el sou de la Generalitat i no del consistori, s'ha de tenir en compte que Damià Calvet ( expresident de l'Incasòl) i Mercè Conesa (presidenta de la diputació de Barcelona) cobraven el sou d'aquestes administracions i no de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem