Fortuny tanca campanya reivindicant-se hereva del model de ciutat

Junts per Sant Cugat ha tancat campanya aquest divendres, 24 de maig, reivindicant, una vegada més el model de ciutat.la candidata de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, s'ha mostrat hereva del model que van implementar els alcaldes Joan Aymerich, Lluís Recoder i l'alcaldessa Mercè Conesa. "Tenim clar el projecte, i tenim reptes, hem d'afrontar un repte el de la mobilitat, seguretat i  habitatge, no ens cansarem de treballar per aquests reptes", ha destacat. Fortuny ha subratllat que està convençuda de guanyar les eleccions de diumenge 26 de maig, però ha alertat, una altra vegada, d'un possible pacte d'altres forces polítiques "per fer-los fora. "El Sant Cugat que tenim està en risc si ens fan fora. Són contra nosaltres. Ens volen fer fora per 32 anys de govern? Per 32 anys que els veïns ens han votat? Aquest és el seu motiu? "

Al seu torn, l'exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha donat les gràcies a Fortuny per haver assumit l'alcaldia. "Hi ha un moment que necessitem que algú entri a l'alcaldia amb projecte renovat pugui posar-se al capdavant li vull agrair que la Carmela hagi assumit aquest repte", ha subratllat.L'exalcadessa ha tret pit dels 32 anys de govern i ha destacat que "Sant Cugat és la ciutat de l'àrea metrapolitana que més promocions d'habitatge social s'han fet" i també ha destacat la inversió que fa l'Ajuntamen amb l'educació pública. Conesa també ha carrergat contra les altres forces polítiques i ha dit que ncara no han escoltat les propostes. 

Conesa durant les seves intervenció FOTO: À Guinó

conesa junts

En paral·lel, l'exalcalde, Lluís Recoder, que tanca la llista ha dit també que les altres formacins no tenen alternativa. "He escoltat moltes crítiques des de fa anys. Escoltes crítiques sense alternativa. El projecte de la Carmela té solucions pels problemes d'aquesta ciutat, i que els nostres fills es puguin quedar a viure aquí. Diumenge es tracta de guanyar i governar, no es tracta només de guanyar i que no hi hagi sumes alternatives".


L'acte ha acabat amb un concert dels germans Saltors i Fortuny ha cantat la cançó de la candidatura.

 Saltor si fortuny

Els germans Saltors i Fortuny interpretant la cançó de campanya. FOTO: Àgata Guinó 

 
Comentaris

Destaquem