El Govern de l'EMD manifesta "total suport" a Puig i demana a Ingla que recapaciti

L'alcaldessa, Mireia Ingla, va assegurar que tractaria els temes conjunts entre Valldoreix i Sant Cugat amb els membres de l'equip de Govern de l'EMD, i no amb el president, Josep Puig

L'equip de Govern de l'EMD de Valldoreix, de Junts igual que el president Josep Puig, ha emès un comunicat de resposta a les declaracions que va fer l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, contra el president de l'EMD, en el marc d'una entrveista a Nació Digital. Unes declaracions en les quals Ingla explicava que tractaria els temes conjunts entre Valldoreix i Sant Cugat amb els membres de l'equip de Govern de l'EMD, i no amb el president, Josep Puig. 

El president de l'EMD va contestar ja amb una carta, entrant en un foc creuat de declaracions i retrets amb l'alcaldessa. Ara, el dilluns 19 de juliol, l'equip de Govern de l'EMD ha emès un comunicat en el qual expressa i manifesta "total suport" a Puig. "Ens alineem totalment amb les seves declaracions de rèplica a les manifestacions de l’alcaldessa de Sant Cugat", expliquen.

Paral·lelament, en el comunicat, assenyalen que "Les vocals i el vocal del Govern de l’EMD de Valldoreix ens desmarquem de la voluntat de l’alcaldessa de Sant Cugat d’apartar el president Josep Puig de les reunions per tractar temes conjunts entre Valldoreix i Sant Cugat".

A més, en el mateix comunicat, els vocals del Govern de Valldoreix demanen a Ingla que "recapaciti i atengui les demandes del president Puig per tal de reconduir la situació i reprendre el camí de l’entesa". El comunicat està signat per  Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem