Retrets entre l'alcaldessa i el president de l'EMD de Valldoreix

L'alcaldessa Mireia Ingla ha dit, en una carta, que Puig no és un "interlocutor vàlid"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha carregat contra el president de l'EMD Josep Puig, després que aquest digués en una entrevista Nació Digital que té "una relació arcaica" amb el regidor de Seguretat de Sant Cugat, Francesc Carol. L'alcaldessa ha assegurat en una carta que "el president Puig no és un interlocutor vàlid per atendre les necessitats de la ciutadania de Valldoreix i liderar les relacions institucionals amb l'Ajuntament de Sant Cugat, i que no està a l'altura del que el veïnat de Valldoreix mereix". En aquest sentit l'alcaldessa ha subratllat com són les relacions amb els altres membres de l'equip de govern de Valldoreix. "Com a alcaldessa estic al cas dels projectes conjunts que portem les dues administracions, a través de l'equip de govern de Sant Cugat i altres membres del govern valldoreixenc, i estic convençuda que els portarem a terme en un ambient de cordialitat, sintonia i lleialtat".

La resposta del president de l'EMD de Valldoreix també ha estat contundent i amb una carta ha explicat la seva situació i s'ha refermat com l'interlocutor vàlid entre el govern valldoreixenc i el santcugatenc. "Com a president de l'EMD de Valldoreix sóc l'únic i màxim responsable de la gestió del dia a dia de l'administració valldoreixenca i que totes les competències d'aquesta EMD recauen en el meu càrrec i en la meva persona". A més, ha destacat que ell ha estat escolit pels valldoreixencs. "L'alcaldessa de Sant Cugat no té ni la potestat ni la competència per manllevar-me cap ni una de les meves atribucions com a president de l'EMD de Valldoreix, atès que aquestes han estat atorgades pels veïns i veïnes de Valldoreix".

Així, el president ha demant a l'alcaldessa tornar a lligar ponts entre les dues administracions. "Estenc la mà a l'alcaldessa de Sant Cugat per trobar noves vies d'entesa i superar els enfrontaments i les diferencies que ens separen, per recórrer un camí conjunt que tingui com a destí aconseguir un millor Valldoreix per a tots els veïns i veïnes de la nostra vila", ha sentenciat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem