Els grafitis i l'espai de gossos de Mira-sol centren l'audiència pública del Ple

Impulsar un concurs de grafitis públic o el període d'al·legacions sobre la modificació de l'espai de socialització de gossos de Mira-sol, temes tractats a l'audiència pública

En l'audiència pública del Ple Municipal d'abril, celebrat el dilluns 19, la ciutadania ha acostat les seves inquietuds i preocupacions a l'Ajuntament de Sant Cugat. Així doncs, els grafitis, l'espai de gossos de Mira-sol i les subvencions demanades al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana han estat els 3 àmbits tractats en aquesta audiència pública.

Així doncs, Francesc Xavier Olivella ha demanat, "arran als nous grafitis arbitraris que hi ha a les tanques antisoroll de l'estació de trens de FGC", que l'Ajuntament impulsi un nou concurs públic de grafitis amb una temàtica concreta amb l'objectiu "de donar consistència visual a l'entorn i fer promoció cultural a la ciutat". La proposta, la qual ha estat vista amb bons ulls per l'alcaldessa Mireia Ingla, ha estat posposada "a l'espera que acabi el procés de plantació de plantes enfiladisses a les tanques per veure com queda finalment".

D'altra banda, Ferran Blanc, veí de Mira-sol, ha mostrat la seva preocupació per l'espai de gossos al carrer Osca i ha demanat saber la situació del període d'al·legacions sobre la modificació d'aquest espai i l'opinió del Síndic de Greuges de Catalunya d'aquesta proposta de modificació de l'Ajuntament.

Amb això, Marco Simarro, regidor de Participació i Barris, ha compartit amb Blanc la preocupació pel correcà "perquè no té un ús intensiu i creiem que cal arranjar-lo", però ha explicat al santcugatenc que en tractar-se d'una reparació d'obra menor "està eximit al període d'al·legacions prèvies a l'aprovació, i per tant, depèn només de l'aprovació de l'Ajuntament". A més, Simarro ha comentat que s'ha entregat tota la documentació pertinent al Síndic de Greuges i que estan esperant resposta.

Finalment, Fernando Rodríguez ha demanat un llistat de les subvencions demanades al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, una demanda que ha estat contestada per Pere Soler, tinent d'alcaldia d'Hisenda: "Estem treballant de forma coordinada per conèixer tots els projectes que es presenten altres administracions per estudiar, valor i establir aliances en aquest sentit, a més de treballar amb els projectes propis de l'Ajuntament".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem