Els grups polítics municipals de l'Ajuntament s'adhereixen al Manifest per la Pau

Sant Cugat no es queda indiferent davant la guerra que pateixen a Ucraïna i les seves institucions alcen la veu a favor de la Pau

La Junta de Portaveus ha declarat l'adhesió dels grups polítics municipals al Manifest per la Pau. La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat, la Xarxa Solidària i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) han estat les entitats organitzadores d'aquest Manifest i de la concentració en contra de la guerra que tindrà lloc el dimecres 23 de febrer davant de l'Ajuntament, a partir de les 19 hores.

Més info: Sant Cugat vol fer sentir la seva veu contra la guerra i per la pau

En aquest Manifest, les entitats volen mostrar el seu suport com a municipi: "De cap manera els santcugatencs podem ser indiferents a la guerra que assola Ucraïna, especialment ara que fa un any del seu inici. Ens neguem a normalitzar la guerra, a què es converteixi en quelcom habitual en la nostra quotidianitat, a què una certa indiferència ens envaeixi, com si la guerra no tingués res a veure amb nosaltres".

"La guerra és una derrota de la humanitat. És una vergonya!", afegeix el manifest. Per tot plegat, demanen un alto al foc i la creació d'una taula de negociació. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem