Herrera: "Sumar per multiplicar i multiplicar per canviar la realitat de la gent"

El president d'ICV-EUiA, Joan Herrera, posiciona Catalunya Sí Que Es Pot com "l'alternativa per fer-li un tomb al país"

Joan Herrera, Coordinador Nacional d'ICV i president d'ICV-EUiA ha visitat, aquest dissabte 19 de setembre, el Mercat de Valldoreix amb Catalunya Sí Que Es Pot. La formació, que compta amb dos santcugatencs a les seves llistes, Dionisio Giménez, número 29 de la llista, i Josep Maria Balcells, número 81, es postula com "l'alternativa per fer-li un tomb al país".

Així ho ha destacat Joan Herrera, que ha assenyalat, a més, que "el 27S ens juguem moltes coses, com guanyar els drets quotidians que ens estan arravatant".

El coordinador d'ICV ha volgut respondre també a les amenaces de la banca, de deixar Catalunya en cas que fos independent, destacant que "cal un vot que respongui al xantatge i que combati els seus interessos. Només hi ha un vot que expressa aquesta doble dignitat, i aquest és el de Catalunya Sí Que Es Pot. Davant aquesta amenaça cal fer un vot lliure que planti cara. El que volem és el rescat social no el de la banca".

Pel que fa a la campanya, Herrera ha destacat la gran mobilització que estan tenint "aquesta candidatura expressa pluralitat. És un vot d'esquerres que expressa pluralitat, que defensa els serveis públics i de país, defensa el dret a decidir. Esperem ser la sorpresa".

Mateix format que a les municipals

Joan Herrera, Roser Casamitjana i Josep Maria Balcells. FOTO: Lali Puig

Aquesta és la segona vegada que Podemos i ICV s'uneixen per sumar esforços de cara unes eleccions. La primera vegada va ser el passat mes de maig, amb les eleccions municipals per l'Ajuntament de Barcelona.

Segons Herrera, a qui no li fa por que la seva formació quedi eclipsada per Podemos, destaca que "la unió fa que ICV sigui més transcendent. I això és el que busquen, poder sumar per multiplicar i multiplicar per canviar la realitat de la gent".

En clau santcugatenca

Catalunya Sí Que Es Pot ha fet campanya aquest dissabte a Valldoreix. FOTO: Lali Puig

Josep Maria Balcells, número 81 de la llista de Catalunya Sí Que Es Pot, ha volgut "denunciar l'amnèsia que ens imposa Junts Pel Sí. Ens impossibilita repassar l'acció de govern, de desgovern de CiU els últims anys. No pot ser que hi hagi unes eleccions sense analitzar el que s'ha fet i això ens ho han impedit centrant les eleccions únicament en la independència".

Davant aquest "únic debat creat, nosaltres som partidaris de defensar que sí que es pot lluitar contra la corrupció, contra les retallades en educació en sanitat i defensar la classe treballadora".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem