Catalunya Sí Que Es Pot fa campanya a Sant Cugat

Els dos regidors d'ICV-EUiA participen a l'acte electoral que la candidatura d'esquerres va celebrar al Barri del Monestir

La plaça del Coll va ser l'escenari escollit per Catalunya Sí Que Es Pot per fer el seu primer acte de campanya a Sant Cugat, el passat dissabte 12 de setembre. L'aposta social i la lluita contra la corrupció van ser dos dels pilars sobre el qual van pivotar els discursos dels candidats de CSQEP presents a la trobada, on també hi van participar els dos regidors de Sant Cugat d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez.

Els protagonistes de l'acte van ser la número 2 de Catalunya Sí Que Es Pot, Gemma Lienas, el número 8, Joan Giner i els dos santcugatencs que formen part de la llista, Dionisio Giménez (número 29) i Josep Maria Balcells (tanca la llista).

 

Joan Giner va fer referència a la història de la lluita popular i va incidir en algunes de les idees claus de la campanya de Catalunya Sí que es Pot, com la lluita contra la corrupció, el rescat social i el dret a decidir. Gemma Lienas va recordar la necessitat de situar al centre de la política a la gent senzilla i normal per acabar amb el capitalisme i el patriarcat, "que són els dos sistemes que oprimeixen i que redueixen el poder a un grup reduït d’homes". Finalment, Dionisio Giménez va fixar l'objectiu de la formació en ser la sorpresa electoral del 27S.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem