Herrada (Som Valldoreix) suma el suport de Valents per ser presidenta de Valldoreix

Susanna Herrada es presenta com a presidenciable a Vallldoreix amb una agrupació d'electors, amb el suport de Junts i del PDeCAT i de Valents, de moment

La presidenciable a l'EMD de Valldoreix Susanna Herrada es presenta finalment amb una agrupació d'electors, i no serà finalment només la candidata de Junts, sinó també del PDeCAT, tal com va avançar el TOT. Aquest dimecres 19 d'abril, Herrada ha presentat la candidatura Som Valldoreix, la qual suma un nou suport, el partit Valents, ara bé, ara per ara, es desconeix si la proposta tindrà algun altre suport. De fet, previsiblement el PP presentarà candidat a la presidència de l'EMD aquest dijous, tot i que des del partit no s'ha volgut confirmar sí és així.. En una nota de premsa Valent ha oficialitzat el seu suport a Herrada. "Estem segurs que la Susana Herrada i el seu tarannà dialogant i transversal sabran representar fidelment la majoria natural de Valldoreix, enfront d'amalgames heterogènies de confluències molt sovint incompatibles", han dit.

En aquest sentit, alguns dels assistents a la presentació també han fet referència a "l'experiment del tripartit a Sant Cugat" i han dit que no volen que aquesta situació també es doni a Valldoreix.

Presentació de la candidata Susana Herrada per Som Valldoreix . FOTO: Bernat Millet.

Més info: Herrada es presenta a presidenciable de l'EMD amb l'agrupació d'electors Som Valldoreix

Herrada ha presentat la seva candidatura a Valldoreix aquest dimecres amb l'objectiu de mostrar-se com una candidatura independent i que aglutini diferents partits i sensibilitats de centredreta, així vol fer front a l'altre candidat, Juanjo Cortés que agrupa els partits d'esquerra. "Ja volia fer una agrupació d'electors, però davant la coalició d'esquerres encara és més necessària".


Durant la presentació, la candidatura ha presentat diverses propostes per la vila, entre ells, més seguretat contra l'ocupació, millor mobilitat, polítiques per a joves. De fet, Herrada ha assegurat que vol millorar el transport públic, però sense criminalitzar el cotxe. "Ens agraden les cases que tenim, amb la mobilitat que tenim, però millorant el transport públic. No obstant això, no podem criminalitzar el cotxe perquè el necessitem", ha dit. Herrada ha assegurat també quins desitjos té per la vila. "Volem que Valldoreix evolucioni, així i tot, no canviar el model".

Herrada també ha explicat que els seus suplents són l'actual vocal Lluïsa Muñoz (PDeCAT) i l'actual vocal Bernat Gisbert (Junts).

A l'acte hi ha assitit l'alcldable de Junts, Josep Maria Vallès, l'alcaldable del PDeCAT, Mayte Pérez, i el número dos a les llsites del PP; Alfredo Bergua i Marta Salvador, número 3 a la candidatura de Valents. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem