ICV-EUiA carrega contra el govern per la "falta de lideratge" amb l'índex de lloguers

La formació local considera que l'equip de govern ja s'hauria d'haver posat a treballar amb l'Observatori de l'Habitatge

ICV-EUiA ha carregat contra l'equip de govern "per falta de lideratge" pel que fa al nou índex de referència de preus del lloguer, posat en marxa per la Generalitat dimecres, 21 de juny, i al qual Sant Cugat s'hi ha adherit amb 26 municipis més. 

Tal com detalla el regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez "de tots els municipis que formen part d'aquest índex, Sant Cugat és el que té el problema més greu, pel que fa a l'habitatge, i encara no s'ha fet res. Sabíem de l'existència d'aquest índex des de finals d'any, i al ple de març es va aprovar una moció que vam presentar nosaltres que, entre altres, establia definir les estratègies a seguir, fossin sancions, bonificacions o subvencions, un cop l'índex es publiqués". 

El fet és que tal com retreu Gutiérrez, des de Sant Cugat encara "no s'ha fet res. No s'ha convocat l'Observatori de l'Habitatge i ens temem que el que passarà és el de sempre. Ells faran la seva proposta no treballada i s'aprovarà, quan aquí hi ha molta gent disposada a treballar en això". 

Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cicles de Vida, Susanna Pellicer, explicava aquest dijous 22 de juny, al TOT, que ara els consistoris adherits a aquesta mesura es donaran dos mesos per determinar quines mesures aplicar als propietaris que lloguin els seus habitatges per preus per sota l'índex. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem