Pas endavant per regular el mercat dels habitatges de lloguer

Sant Cugat demanarà a la Generalitat que publiqui, com més aviat millor, l'Índex de preus de referència del lloguer

Sant Cugat serà més proactiu en la regulació del mercat de lloguer d'habitatges. Així s'ha decidit en el Ple municipal d'aquest dilluns, 20 de març. 

En una moció presentada conjuntament pels grups d'ICV-EUiA, Convergència, ERC-MES i PSC, el Ple Municipal ha acordat demanar a la Generalitat que publiqui, com més aviat millor, l'Índex de preus de referència del lloguer en què està treballant. Es tracta d'un índex que consisteix a establir un preu raonable de mercat per habitatges tenint en compte la zona, els metres2, la mitjana d'edat del barri, entre altres factors.

 

 

D'altra banda l'acord també preveu comptar amb tota la informació necessària per poder preveure les polítiques municipals que se'n puguin derivar, així com definir les estratègies per implementar aquest índex una vegada es publiqui. A més, la ciutat vol definir les estratègies per implementar aquest índex una vegada es publiqui. 

 

 

 

Finalment, en la moció, que ha comptat amb el suport de totes les formacions locals al ple, també s'ha acordat incorporar les sancions, bonificacions, ajudes i subvencions que s'estableixin, a les Ordenances Fiscals del 2018. 

 

 

Mireu les millors imatges del ple municipal. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem