Ingla es presenta per ser el "lideratge del futur" en un acte amb Aragonès

Mireia Ingla s'ha presentat com a candidata d'ERC en un acte a la plaça de Barcelona amb 150 persones

Acte de presentació de Mireia Ingla com a candidata d'ERC a la plaça de Barcelona. FOTO: Bernat Millet.

Mireia Ingla vol repetir com a alcaldessa de Sant Cugat i ser el "lideratge de futur de la ciutat", guanyant les eleccions municipals del maig del 2023.  "Soc l’alcaldessa que lidera un govern, fort, cohesionat i compromès, que posa els interessos de la ciutat per davant dels interessos partidistes, i treballa per impulsar un nou projecte per garantir la qualitat de vida i el benestar de la nostra gent", ha destacat.

Davant d'unes 150 persones assistents a l'acte, la republicana ha presentat la seva candidatura amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un acte aquest dilluns 28 de març, a la plaça de Barcelona; un acte que ha comptat amb una manifestació d'una quarantena de docents que ha cridat contra les retallades en educació i ha demanat, entre altres, al president el cessament de Josep Maria González Cambray, conseller d'Educació d'ERC.

Més info: El col·lectiu de mestres es manifesta durant l'acte d'Esquerra Republicana a Sant Cugat

Tot i això, l'acte ha transcorregut amb normalitat, entre la protesta, i Ingla ha explicat les prioritats de la seva formació de cara al futur, entre elles l'habitatge, la mobilitat saludable i l'aposta per les empreses i la salut. "La qualitat de vida, la connectivitat, els parcs empresarials i la concentració de talent són factors clau per atreure empreses que generin nous llocs de treball, de qualitat, altament qualificats i ben remunerats", ha afirmat. A més, ha posat de manifest alguns dels projectes per els quals aposta el seu govern. "L'augment de la connectivitat ferroviària amb les ciutats de l'entorn, Barcelona i l'aeroport és un element cabdal per continuar sent en els anys vinents una ciutat capdavantera, moderna i d'avantguarda". Ingla ha dit que es treballa per "el soterrament de les vies de tren entre l'estació de Valldoreix i les estacions de Mira-sol i Volpelleres, i també el soterrament de l'estació de Sant Cugat. Aquest cobriment permetrà disposar d'un eix cívic i verd que facilitarà els desplaçaments a peu i en bicicleta entre aquestes centralitats del municipi".

L'alcaldessa i la ja candidat d'ERC pels comicis del 2023 ha volgut deixar pel final el tema de l'habitatge, que ha estat el pal de paller del govern anomenat del canvi. "Arribar a disposar del 10% del parc d'habitatges del municipi és un objectiu ambiciós però imprescindible per donar resposta a les necessitats d'habitatge assequible i, també, per incidir en el mercat reduint el preu mitjà de compra i lloguer".

Al seu torn, Pere Aragonès ha valorat la feina d'Ingla com alcaldessa i ha dit que és el mirall per moltes alcaldessdes i alcaldes del país. "És un referent per les alcaldesses i els alcaldes republicans de Catalunya. Sant Cugat és de les principals ciutats que governa Esquerra" A més ha valorat les polítiques de "transformació que ha portat a terme Ingla. "A Sant Cugat també hi ha pobresa i hi ha desigualtats". Aragonès també ha lloat "la valentia d'Ingla per apostar per un canvi de govern i canviar inèrcies dels antics governs convergents.

L'acte també ha comptat amb Raül Romeva i la regidora de Barcelona Elisenda Alemany que han parlat de les transformacions de les ciutats i dels reptes que tenen per adaptar-se al segle XXI i augmentar la qualitat de vida.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem