Ingla reivindica que "només si ERC segueix governant evitarem tornar enrere"

Els republicans han tancat en un acte als Quatre Cantons una campanya que valoren com a "molt positiva"

"Hem d'evitar tornar enrere i només és possible si ERC segueix governant" ha declarat la candidata d'Esquerra Republicana per les eleccions municipals i alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, en un contacte amb la premsa durant l'acte final de campanya dels republicans a la plaça dels Quatre Cantons amb una cinquantena d'assistens, on hi ha hagut una actuació musical i els diferents membres de la llista del partit han reiterat les propostes que han anat explicant en campanya.

"Volem que Sant Cugat continuï avançant i mirant cap al futur i la volem més verda, més bonica, més segura i, sobretot, que els nostres fills i filles s'hi puguin quedar a viure" ha anunciat Ingla, resumint la idea principal del que ha estat una campanya electoral que ha valorat com a "molt positiva" i de la qual ha agraït als mitjans de comunicació la seva cobertura.

Preguntada sobre la denúncia que la Junta Electoral ha desestimat interposada per Som Valldoreix a ERC per haver anunciat en campanya la comissaria de barris de Valldoreix, Ingla ha declarat que "estàvem convençuts que el que fèiem ho podiem fer, perquè sinó, no ho haguéssim fet".

Més info: Rebutjada la demanda de Som Valldoreix contra ERC per l'anunci d'una comissaria de barris

De cara a aquest diumenge, 28 de maig, l'alcaldessa té clar que només tornar a tenir l'alcaldia de la ciutat seria un bon resultat pels republicans i ha remarcat que el partit també es juga seguir governant el país. Podeu seguir els resultats electorals al TOT Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem