Segueix les eleccions municipals de Sant Cugat 2023 amb el TOT

El TOT Sant Cugat farà un seguiment exhaustiu de las jornada electoral

El TOT Sant Cugat farà un seguiment exhaustiu de las jornada electoral aquest diumenge 28 de maig, per a les eleccions municipals de Sant Cugat 2023. Al web del  TOT Sant Cugat trobareu l'escrutini minut a minut  i les reaccions de tots els partits. Podeu seguir-nos també a través de totes les xarxes socials del TOT. 

66.659 santcugatencs estan cridats a votar en unes eleccions municipals amb més candidats que mai (15). ERC, Junts, PDeCAT, PSC, Ciutadans, CUP, PP, En Comú Podem, Vox, Independents, Coonvergents, Valents, FNC, Impuls i PACMA s'enfronten en una emocionant jornada electoral que

Al llarg de la campanya electoral, que va arrencar el dijous, 11 de maig, el TOT Sant Cugat ha organitzat un cicle de cinc debats participatius, comptant amb els representants polítics i experts en diferents matèries: tres de temàtics - equipaments, habitatge i mobilitat i empresa i comerç - i dos de candidats - a l'alcaldia de Sant Cugat i a la presidència de l'EMD de Valldoreix. A més, s'han entrevistat a tots els candidats a Sant Cugat i Valldoreix per conèixer les seves propostes per l'Ajuntament i l'EMD.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem