JNC Sant Cugat demana a l'Ajuntament mesures per un oci segur

L'incident a Carpes Lemon ha motivat al col·lectiu JNC de Sant Cugat a fer aquesta petició

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Sant Cugat ha demanat a l'Ajuntament aplicar noves mesures i enfortir els controls per assegurar un oci segur i ordenat al municipi. Aquesta petició arriba una setmana després de l'incident a l'entrada de Carpes Drinkking Lemon, una de les discoteques de la ciutat, que va deixar 6 joves ferits.

Més info: VÍDEO: 6 ferits en la cua d'un local d'oci nocturn a Sant Cugat per una allau de persones

El col·lectiu santcugatenc ha qualificat d'"intolerables aquestes escenes", en un comunicat, sobretot en el context de pandèmia actual. És per això que la JNC Sant Cugat ha fet una crida a la responsabilitat tant ciutadana, com de les principals autoritats i empreses del sector.

D'altra banda, JNC Sant Cugat demana "enfortir les mesures i els controls per tal de garantir un oci ordenat". A més, ha aprofitat per remarcar que no s'ha d'estigmatitzar els joves, considerant que aquest assenyalament és injust i que les accions de grups minoritaris no poden ser emprades per assenyalar tot un col·lectiu. L'objectiu de la Joventut Nacionalista de Catalunya és el de generar "nous vessants d'oci i millorant els actuals".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem