José Miguel García substituirà Anna Cano com a vocal de Ciutadans a l'EMD

Segons la secció local del partit taronja, Anna Cano ha decidit fer un pas al cantó per "incompatibilitat d'horaris"

Ciutadans canviarà de representant en la vocalia que ostenta a l'EMD de Valldoreix, que fins ara ocupava Anna Cano. El nou vocal de la formació taronja a Valldoreix serà José Miguel Garcia, que fa anys que treballa com a assessor del partit al municipi. Tal com ha explicat el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, al TOT Sant Cugat, Anna Cano ha decidit fer un pas al cantó per "incompatibilitat d'horaris amb la feina".

Ciprian ha volgut agrair la tasca de qui ha estat durant poc més de 2 anys vocal de la formació: "Ha fet una gran tasca i estem molt agraïts". A més, el portaveu taronja ha assegurat que Cano seguirà sent "companya" de partit.

 

La vocal sortint va ser escollida fa tres mesos com a coordinadora local de Ciutadans, després que la seva candidatura, 'Sant Cugat Unidos y Adelante', s'imposés en les primàries a l'altra que es presentava, 'Sant Cugat Ciudadana'.

Més info: Anna Cano, nova coordinadora de Ciutadans Sant Cugat

Poc més de 2 anys com a vocal

Anna Cano va prendre el càrrec de vocal de Ciutadans a l'EMD poc abans d'acabar el passat mandat, en substitució de Susanna Casta, actual vocal del PSC, que es va donar de baixa de la formació taronja després de criticar durament la violència policial de l'1 d'octubre i l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

[r.2]

Més informació
 
Comentaris

Destaquem