Josep Maria Vallès serà el candidat de Junts a les eleccions municipals del 2023

Després de les primàries on els dos candidats, Vallès I Brugarolas, van empatar, finalment Vallès serà l'alcaldable als propers comicis municipals

L'actual regidor de Junts Josep Maria Vallès serà el candidat de Junts per Sant Cugat a l'alcaldia de la ciutat en les eleccions vinents municipals, les quals tindran lloc el maig del 2023. Així ho ha fet públic aquest dijous 28 de juliol el partit en una roda de premsa amb la presència del secretari general; Jordi Turull. Tot i això, qui ha anunciat que Vallès seria el candidat ha estat el regidor Carles Brugarolas, l'altre candidat a les primàries de Junts. "Us presento el proper alcalde de Sant Cugat: Josep Maria Vallès".El mateix Vallès ha agraït la generositat de Brugaroles per formar una candidatura encapçalada per ell, després de l'empat en les eleccions primàries. 

Més info: Empat entre Brugarolas i Vallès en les primàries de Junts per Sant Cugat

Durant la roda de premsa s'ha anunciat que Brugaroals serà el número tres de la llista electoral, mentre que la també regidora Cristina Paraira serà la número 2, tal com ja va anunciar Vallès en la campanya per les primàries. Pel que fa a l'altre candidat que es va presentar a les primàries, Aitor Borja Arriaga, que no ha estat present a la roda de premsa, s'ha explicat que sí que formarà part de la candidatura.

En paral·lel, la portaveu de Junts i exalcaldessa Carmela Fortuny, ha afirmat que deixarà de ser portaveu a favor del candidat Vallès, però es mantindrà com a regidora. "He complert una etapa preciosa i acabaré el mandat, però no aniré a la llista, tot i que treballaré per recuperar l'alcaldia".

De periodista a la política

Josep Maria Vallès ha sigut periodista local de Sant Cugat, entre altres, va ser director del TOT Sant Cugat i del Diari de Sant Cugat. Al 2019 va deixar el periodisme per incorporar-se de número 4 a la llista de Junts encapçalada per Carmela Fortuny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem