Alejandro Muñoz, nou primer secretari de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat

El congrés tenia l'objectiu de renovar la secretaria i l'executiva, així com el marc de treball

El Congrés d’agrupació de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat ha triat Alejandro Muñoz com a primer secretari de l'organització. L'assemblea va dur-se a terme el passat dia 8 de setembre a la Casa de Cultura. Després de l’aprovació unànime de l’informe de gestió de l’executiva sortint, es va aprovar la ponència marc redactada pel primer secretari entrant i pel secretari d’organització entrant, Àlex Ballesta, que regirà el marc d’actuació i el funcionament de l’agrupació durant els pròxims tres anys, d’acord amb els eixos de treball establerts en el congrés de federació Vallès Oest.

La organització ha explicat en un comunicat l'aprovació de la candidatura de la primera secretaria i la nova executiva, que van ser acceptades per unanimitat, així com la nova ponència marc:

- Alejandro Muñoz: Primera Secretaria.

- Àlex Ballesta: Secretaria d’Organització, Memòria Històrica i Coordinació Política.

- José María Sáez: Secretaria de Formació, Transició Ecològica i Mobilitat. - Francesc Aguilà: Secretaria de Polítiques Institucionals i Municipals.

- Daniel Butler: Secretaria d’Inclusió i Serveis Socials.

- Eric Zabalbeascoa: Secretaria de Desenvolupament Econòmic.

- Pere Soler: Secretaria d’Associacionisme i Relacions Externes.

La nova ponència marc expliquen al comunicat que contempla tres àrees de treball diferenciades:

- Política, de la que destaca la proposta d’una formació constant en l’àmbit del debat i en termes ideològics.

- Organitzativa, que contempla la creació d’un reglament de règim intern que permeti aprofitar al màxim el format assembleari de l’agrupació, així com diverses campanyes físiques i de xarxes socials per augmentar el nombre de militants.

- Associativa, que posa en relleu l’aposta de la nova executiva pel treball amb altres associacions polítiques de joves, que considerem essencial per afavorir la creació conjunta de propostes i iniciatives més contundents en temes relatius al jovent de la nostra ciutat.

A la cloenda va assistir el primer secretari de la federació Vallès Oest, Oriol Rivera Fusalba, el secretari de coordinació política i agenda 2030 de l’executiva nacional, Eloi Gutiérrez, diversos membres de les agrupacions de l’Hospitalet, Terrassa i Rubí. També van ser-hi presents el tinent d’alcalde i primer secretari del PSC Sant Cugat Pere Soler, el regidor i secretari d’organització José Gallardo, la tinent d’alcalde i secretaria de Drets Socials i Ocupació Elena Vila i la regidora d'Educació Pilar Gorina

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem