La Junta Electoral s'equivoca en el nom de les candidatures d'ERC i del PSC

El Butlletí de la Província de Barcelona ha publicat malament el nom de les dues candidatures

La Junta Electoral de Terrassa ha publicat malament els noms de les candidatures del PSC i d'ERC per a les eleccions municipals a Sant Cugat del pròxim 28 de maig. En el cas d'Esquerra Republicana de Catalunya la llista només té el nom d'Acord Municipal, una marca que els republicans sempre utilitzen a les candidatures municipals per agrupar totes les seves llistes en aquesta mena d'eleccions, però li manca el nom del partit. Així també ha passat amb el PSC i la llista només té el nom de Candidatura de Progrés.

El cap de campanya d'ERC, Francesc Osan, ha explicat al TOT que recorreran a la Junta Electoral el nom. "Fa quatre anys ja va passar i ho vam reclamar i es va canviar. Seria com si no ens presentéssim perquè la ciutadania podria no identificar la nostra candidatura. Ha passat a tots els pobles de la Junta Electoral de Terrassa, a la de Sabadell, en canvi, està bé".

Ara les candidatures hauran de presentar un recurs fins diumenge i les llistes es proclamarn definitivament el 2 de maig. Aquest dimecres s'han publicat oficialment les llistes de tots els partits. I s'han oficialitzat les 15 candidatures amb els 15 candidats

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem