Junts apel·la el vot útil: "Omplim les urnes de canvi, no pot repetir el tripartit"

Junts ha celebrat el seu acte de final de campanya avisant que "Si sumen, estem fora"

Junts per Sant Cugat ha tornat a demanar el vot als santcugatencs per evitar que el govern actual de la ciutat ERC, PSC i CUP repeteixi al capdavant de la ciutat. Ho ha fet en un acte de final de campanya davant d'unes 250 persones, a la plaça de Barcelona, una trobada que ha estat amenitzada pel grup d'havaneres Sant Cugat, Els Nois de l'Eixida.

El candidat de Junts a l'alcaldia de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha donat les gràcies a tots els components de la llsita "preperada per governar" i els regidors i alcaldes convergents "que van fer aquest model de ciutat", en especial a l'exalcalde, Joan Aymerich, quie també ha lloat la figura de Vallès. "Estic molt orgullós que el Josep Maria m'oferís tancar la candidatura de Junts, per mi és un reconeixement a la feina feta. Aquestes eleccions són molt importants, però les del 87, també
havíem de treure els socialistes del govern i el Josep Maria ara també ho ha d'aconseguir".

En aquest sentit. Vallès ha recordat que Aymerich és l'alcalde que va començar aquest model de ciutat a escala humana. "Vas tenir la visió per fer aquesta ciutat que avui tenim". Vallès ha tornat a apel·lar eel vot útil perquè el tripartit no sumi i ha advertit qu ehi ha diverses llsites de l'entorn convergent que poden restar-los vots que "aniran a les escombraries"."El vot útil és el de Junts, els que vam gaunyar les eleccions el 2019. I Hem de governar, hem d'anar a votar i omplir les urnes de canvi".

Així, també el número tres de la llista i actual regidor, Carles Brugarolas, ha enviat també un missatge a ERC. "La ciutat no anirà enrere si governem nosaltres, si no al contrari". En referència a les últimes declaracions de l'actual alcaldessa, Mireia Ingla. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem