Junts demana a ERC que trenqui el tripartit i pacti amb ells

Junts per Sant Cugat ha fet un balanç dels dos anys de mandat i ha criticat la gestió del govern

Junts per Sant Cugat ha demanat a ERC que trenqui el pacte de govern amb el PSC i la CUP, ja que considera que el tripartit és un govern "fallit". Així ho ha explicat la portaveu del grup municipal i exalcaldessa, Carmela Fortuny, en un acte per fer balanç dels dos anys de mandat, aquest dimecres 16 de juny. Fortuny ha reiterat la necessitat de "fer un govern independentista" amb Esquerra Republicana, però ha reconegut que és difícil que això passi., tot i que no voldria obtenir l'alcaldia amb aquest hipotètic pacte.  Sobre si intentaria pactar amb el PSC, amb qui també tindria majoria, ha subratllat que la prioritat i el que necessita Sant Cugat és un govern independentista. Fortuny també ha anunciat públicament que es presentarà a les primàries del partit per tal de ser l'alcaldable quan es convoquin.

En l'acte, al Parc de Ramon Barnils, també ha intervingut la regidora del grup municipal Cristina Paraira que ha carregat contra la gestió del govern i ha criticat entre altres el projecte de Ragull Centre. "Han fet zero habitatge públic, però sí que anuncien les torres Ragull. Tots volem habitatge però ningú vol torres d' 11 pisos". En aquest sentit, Fortuny també ha apuntat que el projecte pot suposar que altres empreses vulguin imitar-ho i que hi hagi una deslocalització de llocs de feina a Sant Cugat.

Carmela Fortuny i a l'esquerra Cristina Paraira FOTO: Jordi Garcia

Carmela Fortuny i a l'esquerra Cristina Paraira FOTO: Jordi Garcia 

En paral·lel, Paraira ha criticat el trace del govern contra l'oposició. "No hem d'estar d'acord amb tot, però cal escoltar. Dibuixen un Sant Cugat empetitit i d'esquena al progrés econòmic. Ens agradaria estar més al seu costat". La regidora també ha criticat l'actitut a l'hora de gestioanr la pandèmia. "Com oposició ens vam posar el servei d aquest govern pel bé de la ciutadania mostra això són les més de 160 propostes la resposta va ser: "No ens donin feina que tenim molta feina". El govern ha volgut encarar sol aquesta situació hem intentat fer una oposició responsable ho hem intentat fer d'una manera propositiva. Tenim la sensació que estan encantats d'haver-se conegut. El govern del canvi ens prometien un projecte il·lusionant i l'administració està més col·lapsada que mai".

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, acompanyat pels tres vocals del territori també ha fet balanç de la gestió del govern valldoreixenc i el suport de l'executiu a les entitats i els sectors econòmics valldoreixencs durant la crisi del coronavirus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem