Junts demana l'expulsió de Puig perquè va votar a la candidata d'Independents, Neus José

L'assemblea de Junts per Valldoreix demana que s'expulsi l'actual president de l'EMD que ha confessat haver fet campanya per la candidata d'Independents i no per la candidata de Junts

L'assemblea de Junts per Valldoreix demana l'expulsió de l'actual president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, del partit. Amb un comunicat, el partit l'acusa de "deslleial" ja que ha confessat que ha fet campanya per la candidata d'Independents a la presidència de l'EMD, Neus José, i no per la candidata de Som Valldoreix (Junts i PDeCAT), Susanna Herrada. En el comunicat també es diu que Puig va afirmar que va votar José i no Herrada, qui ha format part del seu govern els últims 12 anys i és actual vicepresidenta de l'EMD. 

En el comunicat, el partit apunta que la majoria de la militància ha coincidit que un dels grans impediments per no assolir la presidència ha estat la irrupció de la presidenciable d’Independents, Neus José. José va obtenir 369 vots mentre que la llista d’Independents a les municipals, 191. 178 vots de diferència; I ho atribueixen a la campanya que Puig ha fet a favor de la que també va ser sis mesos vocal del seu govern l'any 2019. Juanjo Cortés (Valldoreix Plural) va guanyar la presidència, amb 1.303, mentre que Susanna Herrada (Som Valldoreix) va ser segona amb 1.151 vot, amb una diferència de 152 vots.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem