Junts evita revelar quins santcugatencs aniran a la llista de les eleccions al Parlament

En una atenció als mitjans, la presidenta del Parlament i vicepresidenta del partit, Anna Erra, ha posat d'exemple Sant Cugat com un municipi on es demostra que Junts "és útil quan governa"

Si hi haurà algun santcugatenc a la llista de Junts per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig continua sent una incògnita. En una atenció als mitjans aquest dimecres prèvia a un sopar del partit a la masia Can Ametller, la presidenta del Parlament i vicepresidenta de Junts, Anna Erra, no ha volgut revelar cap nom santcugatenc de la llista. Tot i això, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha assegurat que està "convençut" que Sant Cugat hi estarà representat, com ja va dir quan va anunciar que descartava anar a la llista encapçalada per l'expresident Carles Puigdemont. 

Més info: L'alcalde Vallès descarta anar a les llistes de Junts a les eleccions al Parlament

En aquest sentit, Erra ha apuntat que no anar a la llista no és un "desmèrit" i que respecten la decisió de Vallès de "dedicar-se 100% a la seva ciutat". La presidenta del Parlament també ha posat en valor "la visió col·laborativa" del partit. "Uns treballaran des del Parlament i uns altres des del territori, aquesta és la gran riquesa de Junts", ha afegit. 

Sobre la importància de Sant Cugat en l'àmbit nacional Erra ha posat d'exemple el municipi com una mostra que "Junts és útil quan governa". "Vam poder recuperar Sant Cugat, que és una ciutat on històricament havíem governat amb grans alcaldes i alcaldesses", ha dit la vicepresidenta de Junts.

Al sopar hi han assistit, a més de Erra i Vallès i altres membres del partit, la presidenta de Junts per Sant Cugat, Marta Canas, i el president de la formació al Vallès Occidental, Pere Canadell. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem