Junts guanya a Valldoreix i Mira-sol; la CUP a la Floresta i En Comú Podem a Les Planes

Esquerra és segona força a Valldoreix i Mira-sol i tercera a Les Planes i La Floresta

Junts, guanyador de les eleccions municipals a Sant Cugat, va ser el partit més votat a Valldoreix i Mira-sol. La CUP ha mantingut el seu fortí a La Floresta tot i la davallada viscuda al conjunt de Sant Cugat, mentre que a Les Planes s'ha erigit En Comú Podem com a força amb més suport. 

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

Eleccions municipals a Mira-sol

Junts per Sant Cugat va ser la força més votada a Mira-sol, amb el 27,6% dels vots, doblant els resultats de la segona força, ERC (13,2%). De fet, Junts ha obtingut a Mira-sol el seu millor resultat. El Partit Popular, que ha tornat al ple municipal amb tres regidors, ha tret els seus millors resultats entre els mira-solencs, amb l'11,4% dels vots. En canvi, En Comú Podem s'ha quedat amb un 5% dels vots, el seu pitjor resultat en els barris.

Mira sol

Eleccions municipals a Valldoreix

Junts també va ser el partit més votat entre els valldoreixencs, tot i que la presidència va ser per Juanjo Cortés (Valldoreix Plural). Els juntaires van obtenir el 26,1% dels vots dels valldoreixencs. Esquerra, amb la meitat, va ser la segona força més votada. En canvi, el PSC es va quedar amb 7,7% dels vots, la seva xifra més baixa en tots els barris.

valldoreix

 

Eleccions municipals a La Floresta

La CUP va tornar a guanyar les eleccions municipals a La Floresta, tot i que al conjunt de Sant Cugat es va situar com a cinquena força. Entre els florestants, els cupaires van obtenir el 19,2% dels vots. Junts, en segona posició, es va quedar en el 16,4%. PP i VOX, amb un 5,1 i un 4,8%, han tret els pitjors resultats de Sant Cugat a La Floresta. 

la floresta

 

Eleccions municipals a Les Planes

En Comú Podem, que ha tornat al ple municipal de Sant Cugat, ha estat el partit més votat a Les Planes, amb 18,5% dels vots. En segona posició s'ha situat el PSC, amb un 17,8% dels vots, el seu suport més ampli en els districtes. També Esquerra ha tret el millor resultat a Les Planes, amb un 16,3%. En canvi, Junts ha tret el seu pitjor resultat a Les Planes, amb un 9%. De fet, VOX va superar a Junts a Les Planes.

les planes

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem