Junts per Catalunya obté el 29,24 % dels vots a Sant Cugat

L’alcaldessa Mercè Conesa valora la victòria de Junts per Catalunya i reconeix el creixement de Ciutadans

La formació Junts per Catalunya ha obtibgut el 29,24 % dels vots a Sant Cugat convertint-se en la primera força més votada a Sant Cugat. L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i prop d’un centenar de persones han seguit la nit electoral a la seu de Junts per Catalunya al carrer Valldoreix brindant amb cava pels resultats obtinguts.

Mercè Conesa considera que aquests resultats locals denoten que la ciutadania de Sant Cugat “ha entès de manera molt clara que era president Puigdemont o 155, i de manera molt clara s’han posicionat pel retorn de Puigdemont”. L’alcaldessa també ha reconegut que “Ciutadans ha fet un creixement importantíssim” a Sant Cugat.

Pel que fa als resultats generals de Catalunya, Mercè Conesa opina que “el PP ha regalat el 155 a Ciutadans” i que les forces independentistes sumen una majoria fet que, segons l’alcaldessa, constata que la “gran majoria de ciutadans han entès que calia restituir el president i el govern català”. Ara, segons Conesa, cal veure quines aliances poden fer i veure "com facilitem que el president Puigdemont pugui tornar”.

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem