Junts proposa recuperar el pàrquing de davant del CAP

L'urbanisme amb criteris de sostenibilitat ha estat un dels punts que Junts ha explicat en un acte aquest dissabte, 20 de maig, en un acte al Casalet de Valldoreix

Junts per Sant Cugat continua explicant el seu programa electoral per aquestes properes eleccions municipals. Aquest dissabte, en un acte a Valldoreix, el partit ha posat sobre la taula la necessitat de crear un urbanisme amb criteris de sostenibilitat. Entre altres, s'ha posat sobre la taula recuperar el pàrquing de davant del CAP de La Mina de Sant Cugat, un espai d'estacionament que els propietaris van tancar perquè l'Ajuntament no va complir el conveni que tenien. En diferents actes, Junta ha assegurat que ja estan amb converses amb els propietaris per recuperar aquest espai d'estacionament i fer un pàrquing subterrani per facilitar l'espai d'aparcament i accedir al centre de Sant Cugat. 

En matèria d'habitatge, l'arquitecte i número 7 de la Llista de Junts, Àngel Pedrós, ha criticat el projecte de Ragull Centre de l'actual govern d'esquerres. "No pot ser que es vulgui fer habitatges amb 12 pisos. Hem de continuar amb una ciutat amable i ordenada, no podem per aconseguir 4 habitatges desordenar la ciutat". En aquest sentit, Pedrós ha destacat que s'ha d'apostar per Promusa per continuar fent habitatge públic. I per acabar amb els temes urbanístics importants no podia faltar can ametller, del qual han dit que s'ha venut fum i que hi ha propietaris que no saben que allà es vol fer un planejament. Així, des de junts aposten per crear allà un hub esportiu, però també sanitari, a més de fer-hi habitatge, que estigui a l'altura dels nous temps".

Pel que fa a les energies renovables, l'actual regidor de Junts i número 6 de la llista, Albert Salarich, ha destacat l'aposta de Sant Cugat per la instal·lació de plaques fotovoltaiques i per punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

El candidat de Junts a l'alcaldia, Josep Maria Vallès, ha conclós l'acte tornant a reivindicar Junts com a alternativa al tripartit. "Som la primera força política la garantia de canvi de l'experiment fallit del tripartit".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem