JxStC demana "una disculpa pública" del Govern després de l'arxivament de la Fiscalia

La Fiscalia ha arxivat la investigació sobre els contractes municipals que va denunciar Ciutadans

Junts per Sant Cugat s'ha mostrat "satisfet" després que la Fiscalia hagi arxivat la investigació sobre els contractes municipals que va denunciar Ciutadans, fets entre el 2017 i el 2018, durant el Govern del PDeCAT. "Estem contents perquè es constata el que ja preveiem, el que ja hem dit de manera reiterada", ha afirmat la portaveu del partit a l'Ajuntament i exalcaldessa, Carmela Fortuny.

Més info: La Fiscalia arxiva la investigació dels contractes municipals que va denunciar Ciutadans

En aquest sentit, Fortuny ha defensat l'honestedat en l'acció de Govern durant aquest període: "Sempre hem actuat per l'interès general, així seguirem treballant".

 

Cal destacar que els contractes investigats per la Fiscalia corresponen als dels serveis de neteja i als eventuals del Teatre-Auditori, entre d'altres.

Retrets a Ciutadans i, sobretot, al tripartit

A banda de defensar la seva gestió i valorar positivament l'arxivament del cas, Junts per Sant Cugat ha demanat una "disculpa pública" al tripartit d'esquerres que governa actualment la ciutat i a Ciutadans. "Lamentem la denúncia de Ciutadans i l'ús que n'ha fet el tripartit que governa a la ciutat, que han sembrat una ombra de dubte constant cap a Junts per Sant Cugat", ha afirmat Fortuny.

De fet, Carmela Fortuny ha arribat a assegurar que el pacte de Govern entre ERC-MES, PSC i CUP va arribar arran d'aquesta investigació que finalment s'ha arxivat: "Han fomentat un pacte sobre una falsedat". En aquest sentit, ha estat contundent i s'ha mostrat molesta per com ha gestionat, segons Junts, la situació el tripartit: "Han fet de jutges, ens han dit de tot i ens han atacat personalment".

Cal destacar que, tal com ha explicat Junts per Sant Cugat, el Govern encara no s'ha posat en contacte amb la formació: "No hem rebut ni una trucada de l'alcaldessa, que no estaria malament".

Que el Govern "se centri en la ciutat"

La portaveu de Junts per Sant Cugat ha demanat que l'equip de Govern "se centri en la ciutat", i ha exigit que "deixin de fixar la seva acció política i les seves intervencions públiques en els governs anteriors". Si no és així, ha dit Fortuny, "qui surt perdent és Sant Cugat".

Posteriorment, i amb un to més conciliador, Carmela Fortuny s'ha mostrat oberta a col·laborar amb el Govern: "El nostre suport en tot allò que calgui perquè Sant Cugat se'n surti".

 
Comentaris

Destaquem