L'Ajuntament confirma a la Generalitat els locals per votar l'1 d'octubre

"A Sant Cugat es podrà votar amb normalitat", assegura l'alcaldessa

L'Ajuntament de Sant Cugat ja ha facilitat a la Generalitat de Catalunya la llista amb els locals que posarà a disposició del govern per la celebració del referèndum de l'1 d'octubre. "Hem rebut una notificació per confirmar els locals electorals i ho hem fet: els locals són els habituals on la ciutadania va a votar, com sempre", ha assegurat l'alcaldessa Mercè Conesa, que ha afirmat que "a Sant Cugat es podrà votar amb normalitat".

Aquest 6 de setembre, després que el Parlament aprovés la Llei del Referèndum i el govern català en signés la convocatòria, l'Ajuntament de Sant Cugat va rebre una notificació, signada pel president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, on es demanava la confirmació dels locals electorals disponibles per l'1 d'octubre.

Una carta dirigida a l'alcaldessa: "Ens adrecem a vostè amb l'objectiu que l'administració electoral comptarà amb els locals que s'utilitzen habitualment al seu municipi com a centres de votació i que varen ésser emprats a les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el passat 27 de setembre de 2015". La notificació demanava una confirmació per part dels Ajuntaments d'aquests locals.

Així, menys de 24 hores després de rebre la notificació, l'Ajuntament de Sant Cugat ja ha confirmat els locals de què disposa per dur a terme les votacions i que coincideixen amb els de les eleccions catalanes del 2015. En total, són 28 espais.

Aquests són els col·legis electorals que es van obrir a Sant Cugat a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015 i que l'Ajuntament ha confirmat pel referèndum de l'1 d'octubre.

Biblioteca Miquel Batllori

Escola l'Olivera

Escola Pins del Vallès

Escola Gerbert d'Orhlac

Escola Collserola

Institut Angeleta Ferrer

Escola Turó de Can Mates

Escola Catalunya

Casal Cultural de Mira-sol

Escola Joan Maragall

Piscines Parc central

Escola Ciutat d'Alba

Escola d'Arquitectura

Pavelló 3 Rambla del Celler

Ateneu

Impulsis

Centre Cívic de la plaça del Coll

Casal Torreblanca

Escola Municipal de Música

Arxiu Nacional de Catalunya

Escola Pi d'en Xandri

Institut Arnau Cadell

Casal Cultural de Valldoreix

Escola Ferran i Clua

Centre Cívic la Floresta

Centre Social i Sanitari La Floresta

Casino La Floresta

Casal Gent Gran de les Planes

Aquesta és la notificació enviada per la Generalitat de Catalunya a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem