L'Ajuntament convoca als santcugatencs a manifestar-se en defensa de la democràcia

Partits i entitats sobiranistes de Sant Cugat van a Barcelona per mostrar el rebuig als escorcolls i detencions de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament de Sant Cugat ha enviat un comunicat per convocar a tota la ciutadania a concentrar-se aquest dimecres, 20 de setembre, a la plaça de la Vila en defensa de la democràcia. És una convocatòria de càrrecs electes, a les set de la tarda davant de l'ajuntament, i és la resposta als escorcolls a dependències del govern català i detencions d'alts càrrecs que està fent la Guàrdia Civil aquest mateix dimecres.

D'altra banda, les entitats i partits sobiranistes de Sant Cugat estan fent una crida a través de les xarxes socials perquè els santcugatencs es desplacin aquest matí fins al departament d'Economia de la Generalitat, a la rambla de Catalunya, que està sent escorcollat per Guàrdia Civil.

Representants polítics de Sant Cugat ja s'han desplaçat fins a Barcelona per mostrar el seu rebuig a l'actuació de l'estat espanyol i en defensa de les institucions democràtiques. És el cas de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem