L'Ajuntament estudia querellar-se contra CDC en considerar-se víctima del cas Palau

L'alcaldessa donarà explicacions al ple municipal de dilluns 22 de gener

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercé Conesa, ha assegurat que l'Ajuntament de Sant Cugat estudia querellar-se contra Convergència Democràtica de Catalunya pel Cas Palau. L'alcaldessa també obre la possibilitat de querallar-se contra altres implicats en el cas, després que la sentència conclogui que el partit va rebre comissions a canvi d'obra pública.

Un dels casos provats és la construcció del pavelló 3 de la rambla del Celler de Sant Cugat el 2003, adjudicat a Ferrovial i que segons el jutge va suposar una comissió del 4%, que es van repartir entre Convergència i Montull i Millet. D'aquesta manera, l'alcaldessa ha assegurat que l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat una "víctima" del cas Palau i ha defensat, una vegada més, el procés d'adjudicació de les obres i la gestió municipal.

"Hem d'estudiar si podem demanar responsabilitats per haver fet mal ús del nostre nom. Estem estudiant quines oportunitats legals", ha insistit.

Així, Conesa ha defensat l'actuació de l'Ajuntament de Sant Cugat i ha dit que cap tècnic, ni cap politc del consistori santcugatenc estan implicats. A més, ha subratllat que "el mateix jutge diu que l'adjudicació està ben feta".

En aquest sentit, l'alcaldessa ha carregat contra l'oposició, després que aquesta hagi demanat explicacions sobre el cas. "Els grups de l'oposició estan posant en dubte als tècnics i els professionals, la secretaria i la intervenció. Aquest Ajuntament mai ha tirat endavant una obra si aquesta no estava validada pels caps de serveis i pels tècnics".

Sobre l'auditoria que s'havia d'encarregar sobre el cas, s'adjudicarà d'aquí a dues setmanes. Conesa ha afegit que s'ha retardat perquè "els grups de l’oposició no sabien què volien demanar".

L'alcaldessa donarà explicacions al ple municipal de dilluns 22 de gener.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem