L'ANC de Sant Cugat es concentra a la presó de Lledoners en suport a Forn

Milers de persones s'han sumat a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium

Desenes de santcugatencs s'han sumat a la concentració que l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat aquest divendres, 17 d'agost, a la presó de Lledoners en suport a l'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, i en record a les víctimes dels atemptats de fa un any. L'ANC de Sant Cugat s'ha afegit a la mobilització i ha omplert dos autocars que han sortit des del municipi santcugatenc al voltant de les cinc de la tarda.

Milers de persones han desafiat la intensa pluja que queia damunt de la presó del Bages per fer el seu propi homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17-A. La concentració també ha servit per agrair la tasca dels cossos d'emergències i seguretat i, en especial, la feina feta per l'exconseller Joaquim Forn, que es troba empresonat al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada.

Convocats per l'ANC i Òmnium, els concentrats, equipats amb paraigües i impermeables, han fet diverses proclames a favor de la llibertat dels "presos polítics" i han cridat 'Joaquim Forn, el nostre conseller'. Una de les protagonistes de l'acte ha estat precisament la parella de Forn, Laura Masvidal, que ha explicat que dins de la presó s'ha fet un homenatge a les víctimes del 17-A i ha mostrat una samarreta signada pels presos i funcionaris que han regalat a Forn.

De la seva banda, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha dit que el de Lledoners s'ha convertit en "l'autèntic homenatge popular a les víctimes" de l'atemptat i no el que s'ha celebrat a Barcelona.

 

 

Més info: Sant Cugat recorda les víctimes dels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils

Més informació
 
Comentaris

Destaquem