L'ANC i Òmnium Sant Cugat escalfen motors per la Diada de l'11 de Setembre

Enguany, la manifestació independentista de l'11 de Setembre vol omplir la Diagonal de Barcelona

L'Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium de Sant Cugat ja s'estan preparant per l'11 de Setembre. Enguany, les entitats sobiranistes han convocat a la ciutadania a concentrar-se a l'avinguda Diagonal de Barcelona sota el lema 'Fem la República Catalana' i recordant el referèndum de l'1 d'octubre de 2017.

Des de l'ANC i Òmnium de Sant Cugat ja estan fent els preparatius i han obert les inscripcions per apuntar-se als autobusos que es desplaçaran fins a Barcelona per sumar-se a la concentració. Els santcugatencs i la resta del Vallès Occidental estan ubicats enguany al tram 35, ubicat a la plaça de Pablo Neruda. Així, tant l'ANC com Òmnim Sant Cugat organitzen sortides d'autocar des del municipi santcugatenc fins a la capital catalana.

El preu és de deu euros per persona, que es poden pagar el mateix dia, i les reserves es poden fer a través de correu electrònic, on s'ha de fer constar el nom de la persona que fa la reserva, un telèfon de contacte i el nombre de places sol·licitades. Els autocars sortidan de davant del Teatre-Auditori de Sant Cugat a les 14.30 hores. Com cada any, les entitats sobiranistes organitzaran una caminada popular que travessarà Collserola per anar de Sant Cugat a Barcelona per l'11 de Setembre. Els detalls encara estan per confirmar.

D'altra banda, aquest 20 d'agost l'ANC ha posat a la venda les samarretes de Diada, que es poden adquirir a la seu de l'entitat (carrer de Cristòfor Colom) o a la botiga Gerd (plaça de Sant Pere).

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem