El diputat de la CUP Benet Salellas obre un cicle de xerrades sobre la desconnexió

Sant Cugat acull tres xerrades sobre la lleis de transició cap a la República Cataltana

Les seccions locals de l'Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural han organitzat un cicle de conferències durant tot el mes de març per parlar sobre les tres lleis de transició cap a la República Catalana. L'objectiu és informar als ciutadans dels processos engegats des de les institucions catalanes per tal de preparar al camí cap a una possible independència.

La primera xerrada del cicle, que porta per nom Desconnectant, és aquest dijous 2 de març a partir de les 19.30 hores a la Casa de Cultura. El diputat de la CUP Benet Salellas i el cap de l'oficina per a la millora de les institucions d'autogovern de la Generalitat, Josep Maria Reniu, seran els protagonistes de la primera conferència, titulada Catalunya es constitueix en una República de dret, democràcia i social.

La segona xerrada anirà a càrrec de Josep Ginestà, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i Natàlia Figueras, diputada de Junts pel Sí. Serà el 16 de març, també a la Casa de Cultura a partir de les 19.30, i girarà entorn L'Agència de Protecció Social: construir un país just.

El diputat de Junts pel Sí Roger Torrents i la professora d'Hisenda Pública de la UB Marta Espasa clouran el cicle Desconnectant el dijous 30 de març amb la xerrada La hisenda pròpia: la clau de la caixa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem