L'Assemblea Nacional de Sant Cugat, escèptica davant la reacció d'Europa

El portaveu de l'entitat santcugatenca espera un posicionament internacional davant la presó sense fiança de Sànchez i Cuixart

Josep Lliberia, coordinador de la delegació local de l'ANC Sant Cugat s'ha mostrat a l'espera del posicionament europeu davant la decisió de la jutgessa de l'Audiència Nacional (AN) Carmen Lamela ha decidit enviar a presó sense fiança al president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

"El que no sabem és què n'ha de dir d'això Europa ara. Si tornarà a girar la cara de nou...", ha afirmat Lliberia, afegint que si no hi ha una reacció, "potser hem de començar a pensar que aquesta no és la nostra Europa i no ens representa".

El president d'Òmnium Sant Cugat, Lluís Bonet, també ha lamentat la decisió de l'Audiència Nacional. "Tornem a tenir presos polítics. Dues persones que no han delinquit, no han matat a ningú... som pacífics, som entitats que hem treballat per la cultura", ha afirmat. Igualment, s'ha mostrat a l'expectativa davant la reacció d'Europa davant d'aquesta situació.

Ambdues entitats han fet una crida a participar de les mobilitzacions convocades per aquest dimarts, 17 d'octubre. Aquestes són aturades a les 12 hores davant dels llocs de treball i els ajuntaments, i concentracions davant les delegacions del Govern provincials a les 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem