L'hora de la veritat: debat electoral entre 9 candidats a l'alcaldia de Sant Cugat

El debat està organitzat pel TOT Sant Cugat i Cugat.Cat i serà obert al públic

Nou candidats a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès en les eleccions municipals del 26 de maig s'enfrontaran en debat aquest dijous, 16 de maig. Un debat organitzat pel TOT Sant Cugat i Cugat.Cat i que tindrà lloc a partir de les set de la tarda a El Siglo de Mercantic. És obert al públic i poden assistir tots els santcugatencs i santcugatenques que ho desitgin.

Els participants seran: Carmela Fortuny (Junts per Sant Cugat), Núria Gibert (CUP-PC), Aldo Ciprián (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (Sant Cugat en Comú), Pere Soler (PSC), Álvaro Benejam (PP), Carles Toda (Units per Sant Cugat) i Joan Recasens (Primàries). No participen els tres candidats que no tenen representació a l'Ajuntament de Sant Cugat. Units per Sant Cugat i Primàries se'l hi reconeix representació perquè tenen formacions a dins hereves d'Unió Democràtica de Catalunya, com Demòcrates i Units per Avançar. 

El debat, conduït i moderat per Àgata Guinó, directora adjunta del TOT Sant Cugat, i Mònica Lablanca, directora de Cugat.cat, estarà dividit en set àmbits temàtics sobre els grans temes de Sant Cugat: habitatge, seguretat, mobilitat, atenció a les persones, comerç, esports i cultura. Els candidats hauran d'enfrontar les seves propostes en cadascun d'aquests àmbits per tal que els santcugatenc coneguin els seus programes.

El debat es podrà seguir també en al web del TOT, per Facebook Live i per les xarxes socials dels dos mitjans.

Els debats

El TOT Sant Cugat ha organitzat quatre debats temàtics de cara les eleccions municipals de Sant Cugat. Han estat debats participatius, amb la participació d'experts, i en què s'ha volgut posar la ciutat al centre del debat polític i electoral. Han comptat amb la col·laboració de El Siglo de Mercantic i de Sant Cugat Empresarial.

Més info: Repensar els equipaments existents, i més participació, centren el debat del TOT

Més info: La necessitat de més habitatge protegit centra el 3r debat participatiu del TOT

Més info: L'aposta pel comerç local i la innovació centren el segon debat participatiu del TOT

Més info: Una ciutat més segura, i una mobilitat racional, centren el primer debat electoral del TOT

El TOT, amb les municipals

El TOT Sant Cugat està fent una cobertura exhaustiva de tota la campanya electoral de les eleccions municipals, amb informacions de totes les candidatures. A més, des d'aquest dilluns es publiquen totes les entrevistes als candidats a l'alcaldia de Sant Cugat. El dia de les eleccions, 26 de maig, també hi haurà un seguiment en profunditat de la jornada.

 
Comentaris

Destaquem